החורף הוא הזמן שלך לזהור אני מתה על החורף! על השכבות, המרקמים, והאפשרות לשחק עם התכשיטים בדרכים חדשות.
אין כמו לגלות איך צמיד מציץ משרוול מקופל של סוודר חורפי, או איך שרשרת בשכבות הופכת חולצה פשוטה למשהו מיוחד.
הנה כמה טיפים אהובים עליי במיוחד:
שחקי עם הגוונים – זהב ואבנים יכולים להאיר כל לוק חורפי
קפלי את שרוולי הז’קט – תני לצמידים להציץ ולספר את הסיפור שלהם
שלבי שרשראות בשכבות – על רקע חולצה חלקה הן פשוט זוהרות
בחרי מעיל שיהיה המסגרת המושלמת ללוק כולו
שרשראות מעל סוודר – סוודרים בגוונים חלקים הם קנבס מושלם לענוד שרשראות- אפשר אחת בולטת, תלוי בלוק שאת רוצה ליצור. או שרשרת עדינה עם תליון מטבע דומיננטי.
שכבות על שכבות – בחורף אנחנו לובשות הרבה שכבות – אני אוהבת את הקונספט הזה גם עם שרשראות, שלבי שרשראות באורכים שונים למראה עשיר ומלא סטייל, על חולצה חלקה ותמיד ניתן להוסיף זקט שיתחום..
צווארונים – עם חולצה מכופתרת או צווארון גולף, תוכלי לבחור בשרשרת קצרה שתשב מעל הבד או צמודה לצוואר (צ’וקר עדין), שתעניק מראה נשי ואלגנטי, ממליצה מאוד על שרשרת פנינים דומיננטית.
גווני חורף – תכשיטי זהב צהוב משתלבים עם גוונים עמוקים כמו בורדו, ירוק יער, וכחול כהה. שרשראות עם יהלומים לבנים או שחורים יקפיצו כל לוק עם ברק ייחודי שיבלוט במיוחד בתאורה החורפית הרכה.
שרשראות עם אבני חן בגוונים עדינים של ירוקים, כחול עמוק ובורדו ישתלבו מושלם. כמובן פנינים זה גוון שמשתלב בכל עונה, קלאסי לנצח.
החורף הוא הזמן המושלם לשחק עם סטייל ולהבליט את הייחודיות שלך.
התכשיטים שלנו נועדו להעצים את מה שכבר קיים בך – את האור,
תספרי לי מה הסטייל שהכי התחברת אליו?
💕
ליאת